Læs anbefalinger fra andre her!

Har du spørgsmål?

Toftegårdsvej 11,
5471 Søndersø

Tlf: +45 6131 5416
hhp@feguodense.dk

"FEGU blev vores løsning"

”Vi har en meget vidende dreng, en dreng på nu 11 år, som elsker at lære nyt”.

Det var den sætning, der fik os som forældre til at holde fast i, at hans læsevanskeligheder i skolen ikke måtte ødelægge hans lyst og iver for læring. Her oplevede vores søn nederlag og begrænset støtte. Og frem for alt betød det, at vanskelighederne var ved at ødelægge hans iboende nysgerrighed efter at opdage den verden læsningen kan give.

Vi søgte på nettet efter løsninger. Og valget var ikke svært, da vi læste om FEGUs undervisningsmetoder.

Vi valgte FEGU skolen, en skole hvor vi hos Hans-Henrik har oplevet en dreng, der nu efter et længere forløb kan læse. Godt nok stadig med udfordringer i hastigheden, men vigtigst af alt en søn, der glæder sig til undervisningen hver eneste gang.

Han er glad og fortæller smilende om den nye verden, der åbner sig for ham gennem undervisningen og læsningen.

- Heidi, Odense N.


Læsning og stavning

Efter endt danskundervisning af min datter Trine vil jeg meget gerne sige mange tak for hjælpen.

Trine startede på FEGU Læseskole Odense, fordi hun havde problemer med læsningen.

Gennem nogle opgaver hos FEGU lavede hun sine egne huskeregler, så hun vidste, at når bogstaverne kom i en bestemt rækkefølge, skulle de udtales på en bestemt måde, og hvis de kom i en anden, lød de anderledes. Dette gjorde, at hun hurtig forbedrede sig i sikkerheden og derved også hastigheden ved læsning.

Trine blev meget begejstret for at tage ekstraundervisning hos FEGU Odense, så da læsekurset var overstået, fortsatte hun på stavetræningen, som også har givet hende nogle teknikker og huskeregler, som har forbedret hende meget.

Trine har efter endt undervisning i dansk, valgt at bruge sin vinterferie på at tage undervisning i engelsk, hvilket hun ser meget frem til.

Til sidst har jeg kun at sige mange tak for hjælpen.

- Jette, Kerteminde


Engelsk lektiehjælp

FEGU Læseskole har hjulpet mig meget med engelsk. Jeg er glad for, at jeg har lært det helt fra grunden, og at jeg har lært så meget grammatik. Nu føler jeg mig meget mere sikker i skolen. Jeg kan forstå engelske tekster og kan forstå, hvad min lærer siger til klassen, når han fortæller på engelsk.

Jeg er meget overrasket over all de forskellige måder, man kan lære tingene på i FEGU. Man får brugt alle sanserne, man lytter, læser og laver ting i ler. Jeg elsker at gå til engelsk hos Jude. Hun er en rigtig god lærer og er super sød.

Engelsk i FEGU har gjort mig så glad og min hverdag meget nemmere.

- Cecilie K. R.


"Jeg havde svært ved engelsk grammatik"

Jeg havde virkelig svært ved engelsk grammatik, men efter jeg startede hos Jude i FEGU Læseskole fik jeg topkarakter i mine engelskprøver. Det samme gælder matematik. Nu er jeg blevet egnet til en gymnasiel uddannelse med et flot gennemsnit, og det er kun pga. deres undervisning.

Jeg kan varmt anbefale FEGU

- F.H.