Kurser til engelsk grammatik-boost

Engelsk grammatik-boost 

 

Har du spørgsmål?

Toftegårdsvej 11,
5471 Søndersø

Tlf: +45 6131 5416
hhp@feguodense.dk

Kurser til engelsk grammatik-boost 

Du kan booste dit niveau af engelsk grammatik og få strategier til at klare opgaver i engelsk meget bedre

Uanset om du bliver undervist i engelsk i afgangsklasserne, i gymnasiet eller på universitetsniveau, så har du behov for at være god til engelsk grammatik. De fleste elever og studerende der kommer til os, er usikre mht. grammatikken. Denne usikkerhed starter ofte tidligt og bliver hos dem hele vejen gennem skolen, gymnasiet og videre.

Grammatik anses ofte for at være kedeligt, derfor gør vi det sjovt på FEGU. Grammatikken integreres ind i dagligdags samtaler og virkelige scenarier i livet. Vi har også en masse spil der fokuserer på konkrete dele af grammatikken.

Tre niveauer af engelsk grammatik-boost
Vi tilbyder tre niveauer af engelsk grammatik-boost til skoleelever, gymnasieelever og universitetsstuderende:

  • Grundlæggende
  • Mellemtrin
  • Avanceret

Det første trin er at komme til en gratis konsultation. Som en del af denne konsultation udarbejder jeg en analyse af dit niveau for både skriftligt og mundtligt engelsk. Baseret på resultaterne udarbejder jeg skræddersyet program til at forbedre dit niveau i engelsk op til det næste niveau.

Hvor lang tid tager det?
Afhængigt af hvilket skema du kan holde, tager det tre til seks måneder at booste dit engelsk op til det næste niveau.  De fleste tager lektioner på to timer en eller to gange om ugen. Vi kan også arrangere et intensivt program, hvis du har brug for at blive bedre meget hurtigt.

Hvad koster det?
Individuelle lektioner koster 250 kr. per time (55 min). Tilbudspriser for gruppelektioner kan også arrangeres. Vi har også særtilbud ved intensiv engelskundervisning.

 

for at aftale tid til en gratis konsultation og test.

Bliv bedre til engelsk grammatik!

Det er aldrig for sent.