HANS-HENRIK PEDERSEN

Hans-Henrik har undervist privat og i flere firmaer og foreninger siden 1972. Turen er gået fra Danmark til USA (i 26 år) og tilbage igen, nu hos FEGU siden 2010. Undervejs er han også blevet uddannet som oversætter bl.a. på SDU i Kolding med sprogene dansk og engelsk.

Matematikkens grundbegreber kom ind allerede i gymnasiet med topkarakter i den afsluttende skriftlige eksamen i matematik.

Hans-Henrik underviser i dansk – specielt elever der har svært ved at læse og stave dansk, eller som har svært ved grammatikken – og i matematik op til og med gymnasialt B-niveau. 

”Jeg har altid holdt meget af at lære og prøve virkeligt at forstå hvordan ting hænger sammen – både inden for det matematisk/fysiske og fremmedsproglige. Det blev yderligere forstærket da jeg blev uddannet som oversætter, idet det ikke er muligt at oversætte en tekst rigtigt, hvis man ikke selv har forstået den. Samtidigt er det så også blevet springbrættet til at viderebringe viden til andre. Det er jo næsten en slags oversættelse at få andre til at forstå noget, og med vores studieteknologi er det blevet endnu nemmere.”