ENGELSK GRAMMATIK

Bliv bedre til engelsk grammatik!

Har du spørgsmål?

Toftegårdsvej 11,
5471 Søndersø

Tlf: +45 6131 5416
hhp@feguodense.dk

Få hjælp til det grammatiske

Føler du at du har huller i forståelsen af engelsk grammatik? Holder det dig tilbage fra at tale eller skrive engelsk? Her på FEGU Studiecenter kan vi teste hvor meget grammatik du forstår, og vi kan hjælpe dig med at få fod på de ting du ikke forstod tidligere. Vi bruger en af de bedst kendte internationale grammatikbøger, der hedder Azar Grammar Series, som spænder lige fra begynderniveau til avancerede studerende.

Få en gratis test, og find dit grammatikniveau!

Har du besvær med engelskopgaver og engelskprøver i skolen?

Hvis du har besvær med at lave engelskopgaverne i skolen eller mangler selvtillid mht. at forstå hvad du læser, med grammatikken, med at skrive stile eller breve eller lave mundtlige fremstillinger, så kan jeg hjælpe dig.

Kontakt os og få en gratis samtale, hvor vi kan analysere dine præstationer med opgaver og prøver og så lave et personligt program som hjælper dig til at opnå de evner du behøver for at kunne klare dig rigtig godt med engelsk.

Det er aldrig for sent at lære engelsk grammatik

En stor del af grammatikken i engelsk læres på et tidligt tidspunkt i grundskolen i Danmark. Men mange gange løber eleverne alligevel ind i grammatikproblemer. Når man så kommer op i 7. eller 8. klasse, bliver niveauet af de engelske tekster pludselig meget højt, og det forventes bare at man har en god beherskelse af grundlæggende engelsk grammatik. En god forståelse af grammatik er også nødvendig for at kunne tale engelsk flydende og blive forstået. Uanset hvilken grund du føler, at du er faldet bagud eller har besvær med engelskopgaver, så er det ikke for sent at gøre noget ved det. På FEGU Studiecenter Odense får du en gratis engelsktest, en samtale og en vurdering at dit niveau for at se, hvor du har besvær. Baseret på resultatet laver vi et program, der er skræddersyet til dig for at fikse de ting du ikke har fået fat på tidligere. Der er ingen grund til at have besvær. Du kan lære engelsk og blive mere selvsikker både skriftligt og mundtligt.

Vil du gerne blive bedre til at skrive engelsk?

Før eller siden får du brug for at skrive godt på engelsk. Det kan være personlige breve, rapporter eller dokumenter i forretningsøjemed eller skriftlige opgaver ved videregående studier – eller bare den næste skriftlige eksamen.

Det kræver to ting

1) Du skal ikke alene være god til stavning og grammatik, du skal også være god til at skrive!
2) Du skal med andre ord kunne formulerer dig skriftligt på en forståelig og overskuelig måde.

Det er noget, der skal læres ud over ren stavning og grammatik. Vi har en række moduler, der netop hjælper med at opbygge ens evner til at skrive godt.

Kontakt os via e-mail eller telefon.