FORRETNINGSENGELSK

Har du spørgsmål?

Toftegårdsvej 11,
5471 Søndersø

Tlf: +45 6131 5416
hhp@feguodense.dk

Forretningsengelsk

Forretningsengelsk på Fyn med en lærer der har engelsk som modersmål

Jeg har over tyve års erfaring med at undervise forretningsfolk i engelsk fra USA, Japan og Danmark. Mit mål at hjælpe dig med at blive i stand til at kommunikere sikkert og effektivt på engelsk. Jeg har et helt arsenal af materialer der kan få dig til at bruge engelsk i virkelige situationer i livet.

Hvordan foregår det?
Det første skridt er at komme ind til en uforpligtende samtale. Jeg vurderer så hvilket niveau du er på mht. engelsk og finder ud af hvilke kommunikationsfærdigheder du har behov for på dit arbejde eller på dine rejser, og så laver jeg et undervisningsprogram baseret på dine personlige behov.

Hvad dækker forretningsengelsk?
Her er nogle af de ting jeg tilbyder de studerende:

  • Almindelige samtaler og småsnak på engelsk
  • Nøgleord og -sætninger til dit job
  • Øvelse og coaching i skriftlig korrespondance på engelsk
  • Engelsk til bestemte formål, fx telefonsamtaler, møder, salg, forhandlinger osv.
  • Øvelse i udtale og intonation (efter behov)
  • Emner inden for forretningssamtaler
  • At samtale om nyheder og aktuelle emner

Hvor ofte foregår lektionerne?
De fleste studerende kommer én gang om ugen i to timer Men lektionerne kan fastlægges på alle ugens dage inklusive aftener og weekender. Det er også muligt at få mere intensive engelskkurser for personer der skal lære meget over en kortere periode.

Hvor foregår undervisningen?
Lektionerne leveres normalt i vores center i Søndersø, men der er muligt at arrangere det andre steder. Vi kan også tilbyde undervisningslektioner via Skype.

Ring til 61315416 for at få et uforpligtende interview, eller klik på https://www.feguodense.dk/gratis-samtale-test/ for at lave en aftale.