Succes fra en universitetsstuderende

Selvom jeg allerede studerede engelsk på universitetsniveau da jeg kom til FEGU, så havde jeg stadig en del usikkerhed omkring engelsk. Det var især udtalen og det med kongruens mellem grundled og udsagnsled. Mit problem begyndte dog allerede i folkeskolen. Dengang havde jeg syv forskellige engelsklærere, og det resulterede i at jeg ikke fangede en hel masse grundlæggende ting, og på en eller anden måde blev nødt til at lære engelsk for mig selv.

I 2016 tog jeg til London i et år, og i begyndelsen var jeg så usikker og genert mht. til at tale engelsk at jeg slet ikke talte med nogen. Så tænkte jeg at det nok var bedre at prøve at sige noget, også selvom det lød forkert. Det var det første skridt i den rigtige retning.

Men jeg var stadig usikker i engelsk, og det er derfor at jeg kom til FEGU. Først var der en samtale hvor jeg kunne sige lige hvad det var jeg behøvede hjælp til, og hvad der blev forventet af mig på universitetet. Så fik jeg et program der var skræddersyet til mit behov. Da jeg var færdig med programmet, var jeg ikke alene i stand til at bestå min eksamen, jeg klarede mig også bedre end jeg havde forventet. Derfor kan jeg varmt anbefale FEGU til andre.

K.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *